Friday, January 14, 2011

statement. jewlerry

Three exams in a row plus work is kind of hard to handle with so I needed a reward. And God shopping is so relaxing (especially when I find such cute things)!
 
 Mango sweater\dress and wallet, Promod necklace, MeliMelo necklace

2 comments:

Anonymous said...

lovely purchases! i especially love the necklaces

Andreea said...

Mai intai bafta cu examenele:D
Apoi, colierul(sau colierele?) acela pare delicios, poate il porti intr-un outfit post ca sa ma pot holba la el mai bine:D
Iar acum ca sa trec si la adevaratul motiv pentru care iti scriu, zic asa:> : magazinele vintage pe care le frecventez sunt cele din Buzau, orasul meu de "bastina". In Bucuresti habar n-am de asa ceva, n-am intrat decat in vreo 2-3 si nu am ramas prea impresionata.Se intampla de foarte multe ori ca nici in cele din Buzau sa nu gasesc NIMIC dar am si momente in care dau de cate o "bijuterie". Asadar o lista propriu zisa nu exista, iar lucrurile dragute pe care le am sunt rezultatul a cativa ani de cotrobaiala si a multor experiente nereusite(serios, daca ar fi sa calculez de cate ori am gasit ceva in magazinele astea si de cate ori nu, ies pe minus sigur:))) Cel mai des dai de vechituri, uratanii si lucruri murdare dar dupa cum am zis, se mai si intampla sa am bafta...Cred ca tot secretul e perseverenta:) In orasul tau exista astfel de magazine?:)