Sunday, February 22, 2009

81st Annual Academy Awards



The red carpet, fie el de la premiile Grammy, Oscar sau orice altceva mereu a fost apreciat pentru tinutele "spumoase", foarte elegante si oarecum retro dupa parerea mea, intrucat incearca sa mentina ceva din stralucirea trecutului. Eu insa le admir foarte mult pe cela care indraznesc sa aduca ceva diferit, nonconformist, sarea si piperul unui astfel de eveniment. Una dintre aparitiile mereu spectaculose pe covorul rosu este Katy Perry, deoarece este mereu complet altfel si minunata, chiar daca cateodata o mai da si in bara. O alta preferata a mea este Heidi Klum care surprinde prin aparitiile ei tineresti, simpliste dar totusi apreciate de toata lumea.
Dintre rochiile de mai jos imi place in special cea a lui Heidi si cum era de asteptat iar a dat lovitura, acum vorbesc din propria opinie, eu ca simplu spectator. Ma asteptam la ceva mai mult din partea cuiva precum Sarah Jessica Parker, nu zic ca rochia nu e frumoasa insa parca e mult prea simpla fata de stilul cu care ea ne-a obinuit. Ceea ce categoric nu imi place este rochia Jessicai Biel, care dupa parerea mea nu se potriveste deloc corpului ei.
Pentru mai multe poze click aici.

Angelina Jolie is in a dress by Elie Saab, Lorraine Schwartz jewelry, Ferragamo shoes and a Lana Marks bag.
Angelina Jolie


Jessica Biel on the red carpet in strapless ivory satin Prada.
Jessica Biel


Sarah Jessica Parker on the red carpet in Dior.
Sarah Jessica Parker


Heidi Klum on the red carpet. Heidi Klum wears a red architectural gown by Roland Mouret.
Heidi Klum


Zac Efron on the red carpet in a Dolce & Gabbana tuxedo with a vintage Rolex watch and Bally shoes. Vanessa Hudgens in Marchesa.
Zac Efron and Vanessa Hudgens


Miley Cyrus is wearing a Zuhair Murad dress with a sparkly v-neck bodice and tiered skirt.
Miley Cyrus

Penelope Cruz in vintage Pierre Balmain.
Penelope Cruz

1 comment:

Denisa L said...

angelina was the best