Thursday, February 19, 2009

Am copiat la Moda!

"Criticam fetele cu genti LV chinezesti desi garderoba noastra nu este neaparat o colectie de posete Hermès cumparata din chenzina la fel cum cautam obsesiv expresii ale altora in limbi straine in speranta de a mai gasi o dovada ca "romanul copiaza". Si cu toate acestea chestiunea "copiatului la moda" nu e nici simpla si nici noua. Dimpotriva, e veche, constanta si nociva doar relativ. Depinde din ce parte si pentru cine vorbesti!"
O parte dintr-un fashion editorial, care ne arata ca moda, stilul si tendintele nu inseamna neaparat ceea ce modele poarta pe podium si nici Lanvin, Dior sau Chanel. Pana si acestia au fost copiat cate ceva, daca nu chiar totul, din perioadele infloritoare ale modei de altadata, asadar discursul anti-copie devine pura speculatie dar mai ales ridicol in unele cazuri. Pentru mine totul tine de inspiratie si de capacitatea fiecaruia de a se inspira din ceea ce ii place si de a crea o tinuta cu ceea ce are deasemenaea , pentru ca nu stiu cate femeii din Romania isi permit sa isi cumpere haine de la marile case de moda.
"Mi-as dori ca toate romancele sa se imbrace in Chanel si Lanvin dar mi-e teama ca nu se va intampla curand, la fel cum la cele care se imbraca in aceste branduri nu scrie neaparat "magna cum laudae". "


sursa:www.fashionandbeauty.ro

No comments: